Menu

Onze certificaten

Tips voor transporten in juli en augustus

19 juni 2017 | Geen categorie | Transport Vermeulen

Met de zomervakantie in het vooruitzicht, geven we jullie graag nog enkele tips mee voor transporten in juli en augustus.

Verschillende Europese landen hebben specifieke vakantierijverboden in de zomermaanden. Dit wordt best ingecalculeerd in de planning voor transporten die normaal op maandag gelost worden. Deze leveringen krijgen mogelijk met beperkte vertragingen te maken. We zetten de belangrijkste vakantierijverboden even op een rijtje:

- Duitsland:         elke zaterdag van 07u00 tot 20u00 en dit van 1 juli tot en met zaterdag 26 augustus.

- Oostenrijk:       elke zaterdag vanaf 15u00 tot en met zondag 22u00 en op feestdagen van 00u00 tot 22u00. 15 augustus is in Oostenrijk een feestdag. Op bepaalde hoofdroutes zijn nog bijkomende specifieke vakantierijverboden van toepassing.

- Frankrijk:           vijf zaterdagen: 29 juli en 5, 12, 19 en 26 augustus en dit van 07u00 tot 19u00. Om middernacht start het zondagrijverbod. 14 juli en 15 augustus zijn in Frankrijk feestdagen.

- Zwitserland:     1 augustus is in Zwitserland een feestdag.

Ons team blijft doorlopend beschikbaar tijdens de zomermaanden. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van onze chauffeurs en kantoormedewerkers, vragen we om bestellingen tijdig te plaatsen. Zo kunnen we jullie ook in de vakantieperiode een topservice garanderen.

Samen met ons team wensen we jullie een mooie zomer toe met ruimte voor ontspanning!