Menu

Onze certificaten

Over Stan, onze oprichter

5 september 2017 | Geen categorie | Transport Vermeulen

Elke dag rijden onze chauffeurs met uw stukgoed naar Oostenrijk en Zwitserland. Samen met onze transportpartners bezorgen wij uw levering in de rest van Europa, onder andere in Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, … Rekent u al op Transport Vermeulen voor goederenvervoer naar deze landen? Misschien kunnen we onze dienstverlening voor uw bedrijf wel uitbreiden. Oprichter Stan Vermeulen komt vrijblijvend bij u langs om te kijken of Transport Vermeulen een rol kan spelen in de realisatie van uw toekomstplannen.

Met Stan kan u rekenen op de input van een ervaren rot. 36 jaar geleden stampte hij zijn eigen zaak uit de grond, toen met slechts één vrachtwagen ter beschikking. Stan is een specialist in ladingbeveiliging. Het vormvast verpakken van goederen is essentieel om elke lading optimaal te beveiligen bij het gebruik van spanbanden. Zoniet stijgt de kans op schade tijdens het transport. Spanriemen en andere bevestigingsmiddelen kunnen uw verpakking niet verbeteren. Ze zorgen enkel dat tijdens het transport alles op zijn plaats blijft staan.

Op de vraag hoe hij een veeleisende job als ondernemer in de transportsector nog steeds zonder moeite lijkt te presteren antwoordt hij steevast dat wandelen het beste medicijn is. Naast vrachtwagens besturen natuurlijk :)