Menu

Onze certificaten

Over Ils en de voorbije zomermaanden

10 september 2018 | Geen categorie | Transport Vermeulen

Terwijl we genieten van een mooie nazomer, blikken we even terug op de voorbije maanden. Het was warm, het was heet, het was soms bijna niet te doen maar we zijn keihard blijven werken. Siësta’s waren aan ons team niet besteed. Door omstandigheden kregen we te maken met een onderbezetting op kantoor. Hierdoor kon niet iedereen even snel geholpen worden. Dat vinden we zelf ook niet fijn, daarom bieden we jullie hiervoor oprecht onze excuses aan.

We werken keihard aan een oplossing. In eerste instantie proberen we onze planningsafdeling te versterken zodat Inge en Stan zich kunnen toeleggen op de commerciële aanvragen en de efficiëntie van de planning. Zo hopen we jullie terug op de best mogelijke manier van dienst te kunnen zijn zoals jullie het van Transport Vermeulen gewend zijn.

Ook deze maand zetten we een medewerker in de kijker: Ils.

Vanuit de sociale sector maakte ze 10 jaar geleden de overstap naar ons familiebedrijf. Al doende leerde ze de transportsector kennen.

Ils vindt voldoening in haar gevarieerde takenpakket: ze is kwaliteitscoördinator, preventieadviseur, volgt leverancierscontracten op, doet de personeelsadministratie en de loonsverwerking en volgt de verzekeringsdossiers op. Een hele boterham dus en toch vindt ze nog de tijd om er af en toe een extra taak bij te nemen.

Ontspannen doet Ils dankzij haar honden. Ze maakt mooie wandelingen met haar trouwe viervoeters en traint hen. Ze geniet van de kleine dingen. Haar motto? Love the life you live, live the life you love.