Menu

Onze certificaten

Uitdagingen in de transportsector

26 juni 2018 | Geen categorie | Transport Vermeulen

De transportsector kreunt.

37% van de transportbedrijven hebben vacatures voor chauffeurs die ze moeilijk ingevuld krijgen. 2 jaar geleden was dit ‘slechts’ voor 18,8% van de transportbedrijven het geval. Daarnaast zijn de kosten van diezelfde bedrijven met gemiddeld 4% gestegen, grotendeels te wijten aan de hoge actuele diesel.

Transport Vermeulen blijft een gevestigde waarde in de sector. We hechten veel belang aan een constructieve samenwerking tussen al onze medewerkers over de verschillende diensten heen. We zetten sterk in op een open communicatie om zo een aangename werksfeer voor elke medewerker te creëren.

Met performante IT-infrastructuur en software, een almaar groeiend klantenbestand en een topservice voor elke klant zorgen we voor een verwaarloosbaar aantal lege kilometers. Deze efficiëntiewinst geeft ons de mogelijkheid om te blijven investeren in de firma en in de medewerkers.

Vakantieplannen? Onze medewerkers ook.

Wij gunnen onze medewerkers hun zomerverlof. Daarom vragen we u tijdig de bestellingen voor de zomermaanden te plaatsen.

Tussen 1 juli en 31 augustus geldt in verschillende landen een vakantierijverbod tijdens de weekends voor vrachtwagens. Transport Vermeulen volgt voor u op waar er wanneer niet gereden mag worden. Informeer tijdig bij onze medewerkers hoe uw internationale leveringen best ingepland worden zodat deze ook op maandagen niet in het gedrang komen.

In juli en augustus kan u onze kantoren bereiken op weekdagen van 08.00 u tot 12.00 u en van 13.00 u tot 17.00 u.

Transport Vermeulen wenst u een fijne zomer toe!