Menu

Onze certificaten

Einde Zomervakantie

6 september 2021 | Geen categorie | Transport Vermeulen

Beste klant,

Ondertussen zijn we bijna 6 maanden na onze laatste nieuwsbrief, hoog tijd dus om nogmaals achter ons toetsenbord te kruipen. Door een samenloop van omstandigheden is het ons niet gelukt om deze vroeger aan jullie te versturen, maar we pikken de draad weer op.

Er werden diverse opleidingen gepland, vakantieperiodes moesten overbrugd worden en bovendien kregen we te maken met een nijpend personeelstekort op het bureel.
We hopen dat we dit personeelstekort op korte termijn kunnen oplossen. We kijken er alvast naar uit om nieuwe collega's te verwelkomen en aan jullie voor te stellen.
September betekent natuurlijk ook dat de jongsten gestart zijn aan hun nieuwe schooljaar. We hopen uiteraard dat alle kinderen een goede start hebben gemaakt en dat ze dit schooljaar volledig op de schoolbanken zullen kunnen afwerken.
Onze batterijen zijn alleszins weer volledig opgeladen en wij staan ter uwer beschikking om een antwoord te geven op al uw vragen, aarzel dan ook niet om contact op te nemen. Wij hopen dat ook jullie klaar zijn om er een goed najaar van te maken, hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,
Het team van Transport Vermeulen