Menu

Onze certificaten

Werken In Corona-Tijden

7 mei 2020 | Geen categorie | Transport Vermeulen

 

Beste klant,

De transportsector kreunt onder de maatregelen omtrent het Corona-virus.

Ook tijdens de huidige Corona-tijd blijven wij werkzaam zoals voorheen. Wij zorgen ervoor dat al onze chauffeurs de nodige materialen ter beschikking hebben om zowel zichzelf als anderen te beschermen tegen het virus. We drukken hen op het hart alle instructies op laad- en losplaatsen, parkings,… strikt na te leven.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen indien u een offerte wenst, dit kan op de gebruikelijke manier via onze website of door een mail te sturen naar orders@transportvermeulen.be.

Dagelijks vertrekken wij met eigen stukgoedwagens naar Oostenrijk en Zwitserland, vrijwel alles wordt dag A geladen, dag C gelost.
Meerdere malen per week bieden we transport aan naar alle West en Oost-Europese landen.
In Europa is expres transport mogelijk tot 1000kg bruto.U communiceert steeds met een rechtstreekse contactpersoon, waardoor een snelle informatie uitwisseling over de actuele stand van uw zending gegarandeerd is.
Wij zijn ervan overtuigd dat met ons familiaal karakter, onze motivatie en gedrevenheid, wij ook voor uw onderneming een meerwaarde kunnen betekenen.
Voor bijkomende inlichtingen staan wij steeds ter beschikking.Transport Vermeulen wenst u een goede gezondheid toe, blijf gezond!