Menu

Onze certificaten

Over Inge, dispatcher

19 oktober 2017 | Geen categorie | Transport Vermeulen

Deze maand zetten we graag Inge in de kijker. Inge is een dispatcher uit de duizend. Al 19 jaar leidt dit organisatietalent onze planningsafdeling. Voor haar is dit geen job maar een passie. Als geroutineerd en gedreven planner is ze constant in de weer om de planning aan te passen aan de wensen van de klant. 

Onverwachte situaties die heel de planning in de war sturen zijn voor haar geen hel maar een uitdaging. Een planning is een dynamisch gegeven in de transportsector. De samenstelling van wagens en routes van de trucks wijzigen dagelijks. Met de nodige creativiteit pakt zij elk probleem aan. Een degelijke oplossing weet ze altijd te vinden.

Inge is bij Transport Vermeulen ook interne veiligheidsadviseur ADR. Zij waakt er over dat onze chauffeurs tijdens het laden van gevaarlijke stoffen niks over het hoofd zien. Haar interne controlelijsten worden door hen gebruikt als checklist.

Inge past haar levensmotto ‘dream believe act achieve’ dagelijks toe bij Transport Vermeulen. En ze steekt er de collega’s nog mee aan ook!